Poppy Koning

twitter KRLfacebook KRL  
  Terug naar kunstenaars ›››

Website
www.etsy.com/nl/shop/PoppyKoning

Acrylic pouring
Poppy is mijn bijnaam, gegeven door mijn opa, maar mijn volledige naam is Cynthia Koning waar ik al onder actief ben als make-up blogger met wat extra specialiteiten, namelijk artistieke en special effects make-up.

Met Poppy focus ik mij voornamelijk op abstracte kunst en dan acrylic pouring. Je giet als het ware met vloeibare acrylverf waardoor er allerlei vormen, lijnen en magische verschijningen ontstaan.

Social media is mijn wereld, waardoor ik jou makkelijk mee kan nemen achter de schermen! Hierdoor krijg je een exclusief kijkje hoe een schilderij wordt gemaakt, hoe ze eruit zien als de verf nog nat is, maar ook de transformatie die zij doormaken, closeup shots etcetera.

Ik hou ervan om mijzelf te uiten door middel van kunst, waardoor mijn schilderijen op basis van mijn eigen emoties zijn gemaakt. Dit varieert van positieve emoties tot aan de negatieve die wij ervaren in het leven. Vandaar dat er quotes en verhalen aan de schilderijen verbonden zitten die meer informatie over de achtergrond kunnen vertellen.

Zelf ben ik op het wereldwijde web te volgen onder de naam Poppy Koning, waaronder op Instagram!